Loading...
Tentang Kami 2018-09-27T07:37:14+08:00

Sedang Mencari Kanopi Untuk Majlis Anda?

Dapatkan Sebutharga

Pakar Pengurusan Acara

AFK Event telah di tubuhkan pada 07hb Julai 2005 dan beralamat di TTDI Jaya Shah Alam, Selangor. Tenaga pekerja yang pakar di dalam pelbagai aturcara majlis mahupun keramaian.

Pengalaman dan kelayakan kami untuk mengurus keseluruhan operasi majlis keramaian membuatkan segala keperluan pelanggan kami dapat di capai. Untuk melaksanakan sesuatu operasi berjalan dengan lancar ianya memerlukan fokus yang tinggi dan mantap.

Kekuatan Kami

Di dalam bidang pengurusan majlis AFK Event akan memastikan segala keperluan pelanggan dapat di laksanakan dan menjadikan majlis yang di ingini berjalan dengan lancar dan baik dengan itu kami akan menyediakan skuad khas untuk memantau operasi majlis dapat dilaksanakan mengikut citarasa pelanggan.

Perundingan
PerundinganRundingan Majlis Percuma
Team AFK Event bersedia memberikan perkhidmatan rundingan secara percuma bagi memastikan pelanggan dapat menjalankan majlis mereka dengan lancar, juga perlaksanaan kerja sebelum, semasa dan selepas majlis secara sistematik.
Lakaran Design 3D
Lakaran Design 3DSusun Atur Majlis
Pentingnya lakaran ini dapat memberikan gambaran awal semasa berlangsungnya majlis. Perkhidmatan lakaran percuma ini merupakan satu inovasi baru dan secara tidak langsung mampu mengelakkan salah faham semasa berunding.
Pengalaman
Pengalaman10 Tahun dalam Pengurusan Acara
Belajar daripada pengalaman selama mengendalikan majlis 10 tahun, sentiasa memberi idea-idea baru yang berinovasi seiring era masa kini penlanggan makin bijak dan inginkan kualiti perkhidmatan yang terbaik serta daya saing yang tinggi dalam melakukan sesuatu majlis

Hasil Kerja Terkini

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami, jadi kami sentiasa menerima cabaran projek-projek baru dan kami akan memastikan kami serius menjalankan tugas yang di amanahkan dari pelanggan kami.

LIHAT HASIL KERJA

Testimoni Pelanggan

“Harga yang sangat berpatutan. Perkhidmatan yang sangat berkualiti. Pekerja yang mesra, tepati masa dan cukup berpengalaman dalam mengendalikan permintaan kami. Tahniah!”

NUR FIKA • JABATAN WARISAN NEGARA

“Harga yang sangat berpatutan. Perkhidmatan yang sangat berkualiti. Pekerja yang mesra, tepati masa dan cukup berpengalaman dalam mengendalikan permintaan kami. Tahniah!”

ABU BAKAR • MALAYSIA AIRPORTS

Rakan Strategik

AFK Event sentiasa berkolaborasi dengan syarikat-syarikat besar khusunya dalam industri pengurusan acara dan mempunyai hubungan rakan strategik yang sangat baik.

WhatsApp chat