TENTANG SYARIKAT

AFKanopi telah di tubuhkan pada 07hb Julai 2005 dan beralamat di TTDI Jaya Shah Alam, Selangor. Tenaga pekerja kami pakar di dalam aturcara majlis dan acara keramaian dengan berpengalaman di dalam bidang operasi perniagaan.

Pengalaman dan kelayakan kami untuk mengurus keseluruhan operasi majlis keramaian membuatkan segala keperluan pelanggan kami dapat di capai. Untuk melaksanakan sesuatu operasi berjalan dengan lancar ianya memerlukan pengfokusan yang tinggi dan mantap. Di dalam bidang pengurusan majlis AFKanopi akan memastikan segala keperluan pelanggan dapat di laksanakan dan menjadikan majlis yang di ingini berjalan dengan lancar dan baik dengan itu kami akan menyediakan skuad khas untuk memantau operasi majlis dapat dilaksanakan mengikut citarasa pelanggan.

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami, jadi kami sentiasa menerima cabaran projek-projek baru dan kami akan memastikan kami serius menjalankan tugas yang di amanahkan dari pelanggan kami.

VISI SYARIKAT

Memperluaskan pemasaran AFKanopi di serata Malaysia

Menubuhkan perniagaan AFKanopi di setiap negeri

Mejadi AFKanopi lain daripada yang lain

Menyediakan perkhidmatan konsisten kepada pelanggan

MISI SYARIKAT

Menjadi kompetitif, layak dan menjadi pakar di dalam industri Event Management. Mencapai budaya kerja AFKanopi kepada pelanggan yang mana membawa kepada kualiti produk dan kepuasaan apabila operasi selesai

Berterusan membina tenaga pekerja mahir bermotivasi dan profesional di dalam bidang kami yang mana akan menghasilkan impak yang besar untuk berdaya saing di dalam bidang diceburi