sales afkanopi

About sales afkanopi

This author has not yet filled in any details.
So far sales afkanopi has created 78 blog entries.

Kanopi Untuk Majlis Keramaian (Ada Di Sini)

By | 2019-09-08T07:50:02+08:00 April 24th, 2019|Khemah|

Kanopi memainkan peranan penting sebagai persediaan untuk mengadakan sesuatu majlis, sama ada majlis perkahwinan, pertunangan, rumah terbuka dan jamuan makan. Ia membantu para tetamu untuk berteduh dari panas matahari dan hujan, malah kanopi menyediakan suasana selesa untuk menikmati juadah. Namun dalam masa yang sama, dalam mengurus dan menjayakan sesuatu majlis, adalah penting untuk anda menyusun perbelanjaan

Cara-Cara Memilih Event Planner Untuk Menguruskan Majlis Anda

By | 2019-09-03T08:24:58+08:00 March 28th, 2019|Perkahwinan|

Pernahkah anda menggunakan perkhidmatan event planner? Event planner, atau perunding acara kebiasaannya diperlukan sekiranya sesuatu majlis itu mempunyai perbelanjaan kewangan yang tinggi dan melibatkan protokol dan kehadiran tetamu kenamaan. Keperluan bagi sesuatu majlis adalah berbeza pada setiap orang dengan mengikut kehendak dan kemampuan kewangan. Caj perkhidmatan mereka juga ada yang berbeza-beza. Namun pelaburan yang dibuat

13 Jenis Khemah Eksklusif Untuk Majlis Anda

By | 2020-02-10T11:50:01+08:00 March 28th, 2019|Khemah|

Apakah jenis khemah yang sesuai untuk mengadakan sesuatu majlis? Pemilihan khemah amat penting terutama majlis perkahwinan. Anda harus tahu bagaimana menyusun belanjawan supaya seiring dengan kemampuan dan situasi kewangan anda. Majlis perkahwinan tidak semestinya dianggap gah jika dilakukan di dewan-dewan hotel. Majlis anda mampu tampak mewah dan memukau pandangan tetamu dengan konsep khemah atau kanopi.

Destinasi Bulan Madu Untuk Pengantin Baru

By | 2019-07-12T02:25:57+08:00 February 26th, 2019|Perkahwinan|

Destinasi Bulan Madu Untuk Pengantin Baru (Pengantin lama pun boleh hehe) Antara destinasi yang menjadi tumpuan admin:-   1.Sailor Rest, Pahang Suasana yang tenang, penuh dengan kehijauan. Dkt sini kita boleh pilih samada menginap di boathouse, khemah atau chalet (ikut keselesaan masing2). Antara kemudahan yang disediakan playground, dining hall, conference hall, tandas awam serta surau. Kalau nak

#Maryamturns1

By | 2019-02-20T07:58:18+08:00 February 20th, 2019|Uncategorized|

Salam Sejahtera,   Pelanggan tetap kami FAREEDA GROUP sekali lagi menggunakan Khemah Arabian Multoclour set Kerusi Chiaavari sempena ulangtahu kelahiran Maryam yang pertama. Jadi, kalau anda nakkan khemah multicolour ni, booking dengan kadar segera sebab khemah ni limited. Whatsapp team kami dengan tekan button whatsapp dkt bahagian bawah ni ye..   WHATSAPP

Diskaun 10% untuk Arabian Diamond

By | 2019-07-31T07:17:46+08:00 February 15th, 2019|Uncategorized|

Bulan Februari 2019 kami masih sediakan promosi 10% Diskaun khusus untuk pelanggan sedia ada dan pelanggan baru. Syarat utk dapatkan Diskaun 10% ni adalah perlu buat sewaan minima 2 Unit Khemah Arabian. 1 Khemah boleh memuatkan 4 meja dan 40 kerusi. Kalau 2 Khemah? 8 Meja dan 80 Kerusi. ============================================================== Soalan yang customer selalu tanya:

5 Inspirational Ali Ibn Abi Talib (RA) Quotes On Success

By | 2019-09-08T07:53:03+08:00 February 15th, 2019|Uncategorized|

1. “Through patience great things are accomplished.” 2. “O’ People! Try to be honest for God is the helper of honest people. Avoid telling lies since it will ruin your faith. Know that honest people are on the verge of nobility and honor, while liars are on the verge of collapse and destruction.” 3. “If

CANOPY TRANSPARENT SESUAI MAJLIS BERINAI

By | 2019-01-15T10:08:03+08:00 January 15th, 2019|Uncategorized|

Assalamualaikum, harini saya nak cerita tentang malam berinai,  korang tahu tak pasal Malam berinai? Sebenarnya malam berinai ni perlu ke? Tradisi siapa sebenarnya? Korang rasa tema macam mana yang sesuai? Sekarang memang kebanyakan pengantin akan buat malam berinai ni tau. Untuk korang yang sedang tertanya-tanya pasal malam berinai ni,meh sini admin cerita sikit .Sebenarnya Malam

WhatsApp chat