fbpx

sales afkanopi

About sales afkanopi

This author has not yet filled in any details.
So far sales afkanopi has created 56 blog entries.

PROMOSI KHEMAH RAYA 2019

By | 2019-05-24T02:44:57+00:00 May 24th, 2019|Khemah|

Team AFK memilih untuk mempromosikan Kanopi Transparent Set Chiavari & Diamond raya kali ini. .Apa yang menarik kalini? Transportation PERCUMAPERCUMA 2 Unit Meja BuffetKawasan tertentu sahaja akan dapat harga promosi ni (Bangi|Cyberjaya|Putrajaya|Nilai|Sepang) Harga yang kami tawarkan untuk promosi kalini memang berbaloi untuk majlis anda. Khemah Mewah tapi harga berpatutan ! PROMO 1 2 Set Kanopi

Destinasi Bulan Madu Untuk Pengantin Baru

By | 2019-07-12T02:25:57+00:00 February 26th, 2019|Perkahwinan|

Destinasi Bulan Madu Untuk Pengantin Baru (Pengantin lama pun boleh hehe) Antara destinasi yang menjadi tumpuan admin:-   1.Sailor Rest, Pahang Suasana yang tenang, penuh dengan kehijauan. Dkt sini kita boleh pilih samada menginap di boathouse, khemah atau chalet (ikut keselesaan masing2). Antara kemudahan yang disediakan playground, dining hall, conference hall, tandas awam serta surau. Kalau nak

#Maryamturns1

By | 2019-02-20T07:58:18+00:00 February 20th, 2019|Uncategorized|

Salam Sejahtera,   Pelanggan tetap kami FAREEDA GROUP sekali lagi menggunakan Khemah Arabian Multoclour set Kerusi Chiaavari sempena ulangtahu kelahiran Maryam yang pertama. Jadi, kalau anda nakkan khemah multicolour ni, booking dengan kadar segera sebab khemah ni limited. Whatsapp team kami dengan tekan button whatsapp dkt bahagian bawah ni ye..   WHATSAPP

Diskaun 10% untuk Arabian Diamond

By | 2019-02-15T04:36:39+00:00 February 15th, 2019|Uncategorized|

Bulan Februari 2019 kami masih sediakan promosi 10% Diskaun khusus untuk pelanggan sedia ada dan pelanggan baru. Syarat utk dapatkan Diskaun 10% ni adalah perlu buat sewaan minima 2 Unit Khemah Arabian. 1 Khemah boleh memuatkan 4 meja dan 40 kerusi. Kalau 2 Khemah? 8 Meja dan 80 Kerusi. ============================================================== Soalan yang customer selalu tanya:

5 Inspirational Ali Ibn Abi Talib (RA) Quotes On Success

By | 2019-02-15T03:18:38+00:00 February 15th, 2019|Uncategorized|

1. “Through patience great things are accomplished.” 2. “O’ People! Try to be honest for God is the helper of honest people. Avoid telling lies since it will ruin your faith. Know that honest people are on the verge of nobility and honor, while liars are on the verge of collapse and destruction.” 3. “If

CANOPY TRANSPARENT SESUAI MAJLIS BERINAI

By | 2019-01-15T10:08:03+00:00 January 15th, 2019|Uncategorized|

Assalamualaikum, harini saya nak cerita tentang malam berinai,  korang tahu tak pasal Malam berinai? Sebenarnya malam berinai ni perlu ke? Tradisi siapa sebenarnya? Korang rasa tema macam mana yang sesuai? Sekarang memang kebanyakan pengantin akan buat malam berinai ni tau. Untuk korang yang sedang tertanya-tanya pasal malam berinai ni,meh sini admin cerita sikit .Sebenarnya Malam

Sewa Kanopi Shah Alam

By | 2018-12-27T07:18:34+00:00 December 27th, 2018|Uncategorized|

Inginkan majlis yang SIMPLE tapi nampak GRAND gittuwww? haa kami boleh merealisasikan impian anda! Jangan risau, AFKanopi dengan pengalaman selama 10 Tahun menguruskan majlis disekitar SELANGOR,KUALA LUMPUR DAN BERDEKATAN . Kami juga Pernah menguruskan majlis selain dari majlis perkhawinan iaitu majlis perasmian, majlis konvokesyen, majlis hari jadi dan macam macam lagi . Kami juga menyediakan

Sewa Khemah/ Kanopi Bangi, Kajang

By | 2018-12-27T06:56:45+00:00 December 27th, 2018|Uncategorized|

AFKanopi menyediakan perkhidmatan sewa khemah/ kanopi di sekitar Bangi & Kajang .Bagi yang yang ingin mengadakan majlis diBangi atau Kajang boleh membuat temphan dengan kami. Yang berada disekitar Selangor juga boleh , kerana perkhimatan kami diseluruh Lembah Klang.Kali ini kami menawarkan perkhidmatan sewaan khemah arabian untuk pelbagai majlis seperti membuat majlis kenduri, majlis aqiqah dan

WhatsApp chat